Sommeravslutning for barna

Aktiviteter i gymsalen

Søndag 4.juni inviterer vi til sommeravslutning for alle barna i gymsalen kl 11.00 – 13.00. Det blir oppvisninger fra alle partiene og alle får være med og prøve litt yoga. Kanskje foreldrene får være med på andre aktiviteter også?

Dato: Søndag 4.juni
Tid: 11.00 – 13.00
Sted: Gymsalen på Høybråten skole
Pris: 50,- for voksne. Turnere og deres søsken er gratis. Betaling med Vipps eller kontant.

Det blir ikke kretsturnstevne i år!

Tidligere har krestturnstevnet vært avslutningen før sommeren for barna fra 6 år og oppover. Etter at kretsen ble utvidet til å inkludere hele Viken er det ingen som har tatt på seg ansvaret for et så stort arrangement. Vi hadde gledet oss til å markere at vi er 100 år på årets stevne. Vi får håpe at vi går tilbake til den gamle kretsen (Oslo og Akershus) og at det blir nye kretsturnstevner i fremtiden.

Felles sommeravslutning

Derfor lager vi vår egen avslutning i gymsalen og inkluderer alle barna, fra 4 år og opp til ungdommene. Vi inviterer foreldre og søsken til oppvisning i gymsalen hvor vi viser hva vi har holdt på med siden jul.

Det blir også litt yoga med vår Yoga-instruktør Kari.

Vi tar inngangsbillett for de voksne og trekker en fruktkurv på inngangsbilletten.

Påmelding

For å vite hvor mange det blir ber vi dere om å melde dere på. Vi håper at så mange som mulig har mulighet til å komme!

Det blir en overraskelse til barna, vi må vite antall

Nettsiden bruker cookies slik at vi kan følge med på trafikken på siden. Når du fortsetter å bruke nettstedet, aksepterer du vår bruk av cookies.  Les mer